Kapper

Kapsalon VIVI bied u een thuis omgeving waar je graag komt. Een hecht familie team met kennis creativiteit en aandacht voor jou en je haar. Ervaren professionals met passie. Zorgvuldige diagnose van haar, huid en gezichtsvorm. Belangrijker dan alleen modetrends; een op maat gesneden advies. Ervaar een aangename massage bij het wassen of kies uit onze biologische haar verzorgingslijn. Van permanenten tot high lights, een knip beurt of een mooie feestlook.. Ons team van kappers staan voor u klaar om uw haarwens te realiseren. Kijk voor een volledige behandellijst met prijzen onder het kopje prijslijst.  

 

Pedicure

Onze pedicure Monika Huijsman is sinds 2005 gediplomeerd pedicure, tevens is zij gespecialiseerd in diabetische en reumatische voet. Persoonlijke aandacht en een fijne ontspannende behandeling staan hoog in het vaandel. Op maandag, dinsdag en donderdag is zij voor u aanwezig om haar werkzaamheden uit te voeren. Dus heeft u ongemakken als eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of andere klachten, dan bent u van harte welkom. Naast de verschillende voetbehandelingen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een cosmetische behandeling zoals ‘nagelreparatie en -correctie’ en French Pedicure (Gelacquer).
Vanzelfsprekend is onze pedicure aangesloten bij de landelijke organisatie voor de voetverzorger / pedicure Provoet.

 

Masseur

Shiatsu, Voetreflexzone en Cupping massagetherapie

Gun uzelf een ontspannende Shiatsu, Shiatsustoelmassage, Voetreflexzone of Cupping therapie vol aandacht en ervaar zelf wat het voor u kan betekenen.

 

Shiatsu massagetherapie 
Tijdsduur: 60 min

Shiatsu is een Japanse massagetherapie die gebaseerd is op het toepassen van drukpunten met vingers, palm en stretch technieken op het hele lichaam. Shiatsu is een zeer ontspannende massagetherapie, het is zo ontworpen dat het de verloop van de meridianen volgt. Shiatsu heeft invloed op het zenuwstelsel, de gewrichten, de spieren, het hormonale systeem, de spijstvertering en het stimuleert de circulatie van de lichaamsvloeistoffen.

 

Shiatsu Stoelmassage 
Tijdsduur: 25 min

Bij een Shiatsu stoelmassage concentreer ik mij alleen op uw rug, schouders, hoofd, armen en handen.

 

Therapeutische Voetreflexzone massagebehandeling
Tijdsduur: 45 min

Met een voetreflexzone behandeling prikkelen we reflexmatig de weefsels en de organen en stimuleren we de energiecirculatie in het lichaam. Het kan hetzelfde effect hebben als een Shiatsu behandeling.


Cupping
Cupping therapie is een intensieve manier om o.a. spierknopen te ontspannen. Het is en oude Chinese methode en heeft sterke invloed op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. In tegenstelling tot Shiatsu wordt Cupping op de blote huid toegepast en voornameljk op de rug en buitenkant armen.

 

 

Derma Consulent

Onze dermaconsulent houdt zich bezig met onderzoek naar de oorzaak en aanpak van haarproblemen, waaronder alopecia, haaruitval, dunner wordend haar, afwijkende haargroei en vormen van vergroeiingen in het haar. Ook kan zij een behandelmethode aanbieden om de gevolgen van huidproblemen, zoals psoriasis en soborroïs eczeem, te verminderen en draaglijker te maken. Ook laten haren vaak een voorstadia zien van ziekten. Uit ervaring weten wij dat mensen met huid- en haarproblemen zich vaak schamen voor hun ontsierende problemen en moeite hebben om hulp te vragen. Voelt u zich bij ons alstublieft op uw gemak en blijf niet lopen met klachten die op te lossen zijn. Laat u informeren en adviseren. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 010-2511775.

 

 

Nagelstyliste & Manicure

Gun uzelf mooie en verzorgde handen en boek nu een afspraak bij èèn van onze gediplomeerde nagelstylisten.

 

Nagelverlenging 
Tijdsduur: 60 min (90 min)

Bent u een nagelbijter en wilt u ook eens mooie lange nagels? Wij verlengen doormiddel van een tip of een sjabloon een nette mooie nagel tot uw gewenste lengte. Of u nu kiest voor een basic roze tint, frenche manicure of een hippe gellak, uw nagels zien er natuurlijk en verzorgd uit.

 

Gellak
Tijdsduur: 30 min

Ben u het ook zat om elke week uw nagels te lakken? Of heeft u net als vele geen geduld om de nagellak goed te laten drogen en wordt het een rommeltje? Kiest u in dit geval voor een stevige en langhoudende gellak. Wij hebben ontzettend veel kleuren waar u zeker kunt slagen voor een mooie kleur. Wit u liever uw eigen vertrouwde kleur naggellak gebruiken kan dit ook. Wij lakken uw nagels met uw eigen nagellak en sealen deze af met een gel top coat. Zo blijft uw nagellak beschermd tegen krassen of afbladderen van de kleur. Tevens wordt uw eigen nagel versterkt en zo beschermd tegen kapot stoten of scheuren. 

 

Manicure
Tijdsduur: 30 min

Zijn uw handen droog, vermoeid of kunnen uw nagels wel eens een vijlbeurt gebruiken? Kiest u in dit geval voor een manicure behandeling. Uw nagelriemen worden verzorgd, nagels worden gevijld en eventueel gelakt. Naast de verzorging van uw nagels worden uw handen heerlijk gemasseerd met een voedende olie of creme. 


Teennagels Gellak 
Zeker in de zomer willen we naast mooie en verzorgde handen ook verzorgde voeten. U kunt hiervoor terrecht bij onze pedicure. Naast een pedicure behandeling bieden wij u ook het lakken van uw teennagels met onze gellak. Omdat de gellak wordt uitgehard onder een UV of LED lamp blijft de nagellak voor weken of zelfs maanden mooi. Heeft u niet genoeg teennagel of zijn deze ongelijk? Wij kunnen uw teennagels tot een mooie gelijke lengte maken met een verlenging door een sjabloon en gel. Loopt u gerust even binnen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

 

 

Sugar Waxing

Professioneel ontharen. Snel, comfortabel en makkelijk.

Body sugaring is een veilige ontharingsmethode op basis van uitsluitend natuurlijke en pure ingrediënten. Zoals de naam al doet vermoeden is het hoofdbestanddeel van de pasta suiker. Dat maakt de huid zachter. Het is hypoallergeen en de huid blijft bovendien onbeschadigd. Suiker is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel, dat de genezing bevordert en infecties voorkomt. Deze manier van ontharing is gezond, hygiënisch en minder pijnlijk dan harsen. Het heeft bovendien een langdurig effect. Body sugaring is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, voor elk huidtype en voor elk lichaamsdeel. Hoe vaker u deze ontharingsmethode gebruikt, hoe minder vaak de haar terugkeert. De pasta gebruikt u op lichaamstemperatuur.

 

Bent u geintresseerd geraakt in één van onze behandelingen hierboven en wilt u een afspraak maken?

Belt u dan even naar de Kapsalon via (010) 2511775 om een afspraak te maken.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: